Najnovšie recenzie zo sekcie Plotre
- maly, skladny
- totalne neprecny plotter uz po 3 masiacoch, kupovany 2021, v ziadnom pripade by som ho nekupoval na presnu pracu, nervy kazdy krat, co ho spustim *!!!
- Kompaktný plote aj do menšej kancelarie
- Rýchla tlac
- DPI je super
- Rýchla a jednoduchá inštalácia
- Nič ma nenapadá
Malý kompaktný ploter ktorý sa zmestí aj do menšej kancelárie.
Cena produktu na alze bola bezkonkurenčná je keď som si vybral zánovný produkt nič mu nechýbalo.
- nový dizajn - menšia kopa plastu
- krajší soft na ovládanie "palubného" počítača = pri tlači ABSOLÚTNE NEPODSTATNÉ
- tá istá technológia tlače ako predošlí model, nie je rýchlejší nie je pomalší je to úplne to isté ako predošlý model. Tá istá tlačová hlava
- malé, opakujem MALÉ tonery (len 55ml za cenu veľkých), lacnejšia ako model TM-255 (nie je vo Vašej ponuke) v ktorej sú stále veľké tonery (min.130ml max.300ml)
- MALÉ TONERY - sú tak malé že je to nutné zopakovať
Ak tlačíte málo, tak takú tlačiareň nepotrebujete = kúpte lacnejšiu, ak tlačíte veľa nekupujte. Chyba s kt. ale dokážem žiť 8). V zálohe si nechávam starší model TM200.
Ponuka a cena za ako nový tovar a zaslaný použivaný a nekompletný !!!
- cena/kvalita
- Veľmi ľahké a rýchle uvedenie do prevádzky
- Intuitívne ovládanie
- Horný podávač na papiere
- Rýchla a tichá tlač
- Kvalitné tlačové výstupy
- Ploter tlačí podstatne rýchlejšie a tichšie ako náš starší, tlačí bez okrajov, takže žiadne ostrihávanie výkresov,
- Sú samostatné remene pre tlačovú hlavu a rezač papiera
- Ploter si sám vťahuje papier z rolky
- Veľmi ľahká samoinštalácia do PC, ovládače aj pre Win 7, 8, 10, čo vo viacčlennej kancelárii je veľká výhoda.
- Zubaté remene sú také úzke a tenké, v starom plotri sme mali pevný a hrubý remeň, takže neviem koľko vydržia
- Príliš veľakrokové menu, na každý úkon treba niekoľkokrát potvrdzovať v menu - zdĺhavá výmena papiera
- Nedokáže sám rozoznať vložený hárok papiera, keď som mal založený papier z rolky a vložil som aj hárok tak posúval obidva papiere, bolo treba zadať v menu papiera že chcem tlačiť na hárok.
- Zmena formátu papiera na "vlastný formát" teda násobky A4 je cez menu v PC viackroková, privítal by som zmenu vlastného formátu v menu ako primárnu vlastnosť bez hľadania v menu, keď máte 7 a viac rozdielne veľkých výkresov zakaždým treba meniť formát cez viackrokové menu v PC - zdĺhavé.
- Trochu "bojujem" s otáčaním výkresu do plotra, keď mám napr. rolku š. 914 mm a chcem tlačiť 914/594 a potom 914/1470 tak je obtiažne rozoznať či bude tlačiť po výške alebo po šírke ..... asi treba len si to natrénovať. Proste na starom plotri nám ukázalo aj samotný výkres a videl som ako ho ide tlačiť, či na šírku alebo na výšku na rolku šírky 594 alebo 914.
- Primárne by mali byť v menu na PC: 1. vlastný formát; 2. počet výtlačkov; 3. rozmer rolky...... prechádzať cez viackrokové menu je zdĺhavé
Keď porovnávam náš starý ploter, tak je v celku omnoho lepší, aj keď obtiažnejšie nastavovanie.
- Kompaktné rozmery
- Kvalita tlače
- Pomerne tichá
- Pomerné ťažká voči konkurencii, ale masívnosť považujem za výhodu (predpokladám použitie kvalitnejších komponentov)
- Pomalšia tlač
- Nato, že to má tankový systém na atrament, atramenty sú pomerne drahé
- Nemá vreteno pri zmene veľkosti rolky je potrebné preskrutkovať držiak
To že pomalšia je vzhľadom k objemu tlače je OK. Ak by som potreboval viac tlačiť, idem do vyššej rady. Tlačový výstup je super., (ak to porovnávam s HP230).
Ak by bol lacnejší atrament, bolo by to super! Napríklad zakúpená komplet sada všetkých atramentov napr. -15%. Dať pomaly 300€ (4x70ml) a zásobník pojme ešte raz toľko objemu atramentu, je trochu veľa. Porovnávam to z tlačiarňou profi Epsom A3+, kde s origo náplňami doslova tlačím za babku.
Rotačný automatický nôž mi nefunguje s rotačným držiakom, držiak bol zakúpený s Brother SDX 1250 a ploter ho nerozpoznal, a tak s ním neviem rezať :-(
slabo lepiaca podložka naozaj nelepí
ešte som neskúšala kresliť
Kvalitný produkt a dobrá ceny.
- Vybrali sme si tento produkt lebo je veľmi úsporná.
- Lacný atrament na jednotku objemu.
- Nakoľko každý ploter má samočistiaci reržim, aby mal optimálne výsledky tlače, pri malom množstve farebných výkresov veľkú časť atramentu vypľujú do zbernej nádobky. To sa stane aj v prípade niektorých modelov, ktoré majú len možnosť vymeniť predražené kartuše...takže trocha drahší ploter vs. lacný atrament pre tlač.
- Kvalita tlače je veľmi dobrá i keď to prevádzkujeme len druhý deň po inštalácii, osobne však s Epsonmi máme doteraz veľmi dobré skúsenosti .
- Hlučnejšia ako ostatné...
- Privítal by som variant pre 2 rolne.
škoda, že tento systém nie je na trhu pre formát 44" šírku rolne.
- Veľmi ťažko sa zháňal...
- A2 formát tlače
- Rýchla tlač
Veľmi som spokojná s funkciami , splnil moje očakávania
- Farebna
- Multifunkčné
- Veľkosť tlače A3
- Displej
- Nastavenie papiera
- Veľkosť tlačiarne
este sa len testuje cas ukaze :)
Slabý manuál, podrobnejší len v angličtine , problém s prevádzkovaním v sieti, pri tlači na samostatné hárky problém so zavádzaním papiera, hlavne menšie formáty.
Sklamanie, očakával som viac.
- podávač na A4 a A3
- malé kapacity náplní
- problém s nastavením veľkosti vlastného papiera pri tlačení z rolky, nedá sa upraviť dĺžka
- s canonom a HP som mal problémy