Najnovšie recenzie zo sekcie Plotre
HP DesignJet T120
Pridané: 7. januára 2018
(naposledy upravené 2. februára 2018)
Zakúpený v Extreme Computers
- Zatiaľ pracuje podľa predstáv
- Nevie po slovensky
Mám ju krátko na to, aby som ju hodnotil. Zatiaľ som ju sprevádzkoval a ide bez problémov.
Dobrý pomer cena - výstup ( CAD )
- Funguje /zatiaľ a miestami/
- rolka so zásobníkom
- malé náplne farieb /resp. účelovo zmenšené oproti starším modelom/
- jedna tlačová hlava /ktorá nie je lacná, predošlí model mal štyri/
- hlučná /3x viac ako staršie modely/
- dosť labilná - lacné plasty /oproti staršiemu modelu /111/
- niekedy neposlúcha /s tlačou, inštalovaním cez kábel a pod./
- po cca roku mi nezoberie všetky formáty roliek /najmä 330/ skúšal som od rôznych dodávateľov na mám smolu tlačiareň sa tak rozhodla
Moja predošlá tlačiareň bola HP designjet 111 roll čo bola luxus oproti tomuto modelu /kvalitou, cenou, cenou náhradných dielov a pod./. Na tomto modely je vidieť ako firma HP účelovo znižuje kvalitu výrobkov a zvyšuje náklady na tlač /ktoré pre mňa výmenou tlačiarne rapidne vzrástli/. Asi vedia že moc konkurencie nemajú /canon má taktiež jednu tlačovú hlavu za cca 300 €/. Túto tlačiareň by som si už nekúpil pokiaľ by som fakt nemusel, úplne veľký krok späť od firmy HP /dali tam displej a rolku so zásobníkom a myslia si že môžu zvýšiť prevádzkové náklady o neviem koľko a kvalita škoda slov/.
Keby som nevlastnil pred tým model 111 asi by moja recenzia nebola taká negatívna ale naštvali ma tým že sa len zhoršujú /pritom vedeli robiť dobré plotre.
- Podľa predstáv :)
veľmi rýchla a kvalitná tlač
malý obsah náplní
pre krátku dobu používania neviem zodpovedne zhodnotiť. Zatiaľ OK.
Ploter HP DesignJet T520 má tichý chod a prehľadnejšie ovládanie cez dotykový displej oproti staršiemu plotru HP 510.
- tlač cez wifi
- rýchlosť tlače
- dobrá kvalita za rozumnú cenu
- jednoduchá obsluha stroja
- menu na dispeli talčiarne je iba v angličtine
- nedá sa tlačiť priamo z cad programu, výkresy treba tlačiť z pdf
- nemôže byť zároveň založený papier A4/A3 a rolka
V podstate všetky proti sa dajú zvládnuť, zatiaľ sme spokojní. Pre naše projekčné práce a občasné tlačenie väčších výkresov si neviem predstaviť zatiaľ nič lepšie vzhľadom na cenu a kvalitu tlačiarne a následne jej prevádzky. K tlačiarni by bodlo kúpiť rovno aj stojan, nakoľko zaberá dosť miesta a tlačené výkresy padajú na zem
Perfektný design, tichá prevádzka, kvalita tlače vynikajúca, a ešte aj fotky sú v dostatočnej kvalite
Graphtec Silhouette Portrait
Pridané: 10. októbra 2016
(naposledy upravené 10. októbra 2016)
Zakúpený v DigiTel HS
šikovná mašinka, funguje podľa predstáv
Pridané: 10. augusta 2016
(naposledy upravené 10. augusta 2016)
Zakúpený v NEJ Šicí stroje
- Môžem vyrezávať rôzne obrázky podľa vlastnej predstavy, názvy
- a titulku k scrapbookinku.
- nepoznám
Produkt mi odporučila kamarátka, zatiaľ sa len spoznávam s funkciami, ale som veľmi spokojná. Dúfam, že sa čoskoro naučím rôznym fintám s Cameom.
Pridané: 22. januára 2016
(naposledy upravené 22. januára 2016)
Zakúpený v NEJ Šicí stroje
- Jednoduchý a kompaktní přístroj s bohatým příslušenstvím a intuitivním software
- Zatím jsem nenalezl...
Doporučuji
Canon imagePROGRAF iPF670
Pridané: 28. decembra 2015
(naposledy upravené 28. decembra 2015)
Zakúpený v compy.sk
tento produkt odporúčam
Pridané: 21. februára 2015
(naposledy upravené 21. februára 2015)
Zakúpený v NEJ Šicí stroje
- nemám ho dlho, takže zatiaľ som vyskúšala len základné funkcie, ale zatiaľ všetko super
spokojná som
- kvalitná veľkoformátová tlač za rozumnú cenu
- 6x cartridge (z toho 3 čierne), veľmi rýchla vektorová tlač
- prehľadné menu a nastavenie, kvalitný ovládací software
- drahá náhradná hlava v prípadezaschnutia či poškodenia
- aj pri ČB tlači neustále miznú farebné tonery
Pri kúpe som sa rozhodoval medzi HP a Canon riešením v týchto cenových kategóriách. Canon zvíťazil najmä vzhľadom na rýchlosť tlače, ktorá je viditeľne vyššia. Ovládanie plotra, ako najmä vkladanie roliek, je jednoduché, možné spredu bez manipulácie s plotrom. Kvalita tlače je skutočne na úrovni, pre menšiu kanceláriu šírka do 610 mm je zväčša postačujúca. Trochu vyššia je cena hlavy v prípade poškodenia či zaschnutia.
- Výborná cena.
- Kvalitná tlač.
- Odosielanie súborov do tlače cez Wi-Fi, alebo cez e-mail.
- Cenovo dostupné náplne.
- Pri tlači A3 na výšku vytvára veľký okraj na konci listu.
Dobrý produkt až na tie A3.
- je v poriadku-zodpovedá tomu,co som ocakávala
na to, ze to bol môj prvý nákup cez E shop, som nadmieru spokojná
- zatial nemam co vytknut a som spokojný s tlačiarnou. tlačí pomerne ticho a rýchlo. som spokojný aspon zatial uvidím spolahlivost časom.
- zatial som nenašiel nič proti. uvidím časom a prekvapili ma aj plné štartovacie náplne.
odporúčam
Potrebujem ho k práci
Zobrazujem 41 - 60 zo 64 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 Ďalšie »